2009. október 31., szombat

Scrapbook klub és Linsey szülinapja / Scrapbook club and Linsey's birthday

Ma fantasztikus napom volt! Végre eljutottam a Scrapbook.hu klubjába, ahol lehetőségem volt elkészíteni első két hagyományos (mini) oldalamat! Nagyon jól éreztem magam, és bár még nem tudtam lefényképezni az oldalakat, mert villanyfénynél állítólag nem jó ilyet fényképezni, de azt elmondhatom, hogy nekem tetszenek. Egyszerűek ugyan, de még ezt a pár lépést is izgalmas volt készíteni. Ha minden jól megy, az egészből egy mini album fog kikerekedni a tegnapi családi állatkerti kirándulásunkról.

I had a fantastic day today! I finally got to attend the club event of Scrapbook.hu where I had the chance to create my first two non-digital (mini) pages! I had a great time and although I couldn't yet take a picture of the pages because they say that it is better to do it in daylight, but I can tell you that I like them a lot. Although they are very simple but even this few steps were really exciting to make. If everything goes well, in the end it will result in a mini album about our excursion to the zoo with the family yesterday.

Annyira felbátorodtam, hogy elhatároztam, néha fogok próbálkozni a hagyományos oldalakkal is. Ehhez azonban anyag is kell, és mivel egyelőre még nem merek sokat költeni a témában, megpróbálkozom az ingyenes lehetőségekkel. És itt jön Linsey szülinapja a képbe. Hiszen ez a kedves hölgy ajándékot osztogat e szép alkalomból blog candy képében.

I became so bold as to decide to try my hand at this kind of scrapbooking as well sometimes. However, for this I need supplies. Since I don't really want to spend a lot on this subject just yet, I decided to try the free ways first. And this is where Linsey's birthday comes into the picture. This kind lady is giving away a huge present to celebrate this lovely occasion by announcing a blog candy.


A fénykép alapján nagyon megtetszett, amit felajánl (különösen a falitartó és a rengeteg féle papír), hogy gondoltam, megpróbálkozom. Igaz, hogy még soha nem nyertem semmit, de ha meg sem próbálom...

Based on the photo I really like what she offers (especially the hanging file organizer and all the papers) so I thought I give it a try. The truth is I never win anything but if I don't even try...

Szép napot! / Have a lovely day!

Nincsenek megjegyzések: