2010. február 13., szombat

Boldog szülinapot, Scrapbook.hu! / Happy Birthday, Scrapbook.hu!

Ma szülinapot ültünk scrap otthonomban a Scrapbook.hu-n. Az oldal egy éves lett! Ebből az alkalomból az oldal anyukái rengeteg meglepetéssel készültek: kihívásokkal, webáruház akciókkal, és egy speed scrap! Gondolom, nemcsak a magam nevében beszélek, amikor azt mondom, hogy fantasztikusan éreztük magunkat, akik ott tudtunk lenni a fórumon ma. És a legtöbb kihívás szerdáig tart, úgyhogy akit érdekel, még beszállhat a fórumon.

Today we held a birthday celebration in my scrap home, Scrapbook.hu. The site just turned one! To celebrate this the mommies of the site prepared a lot of surprises: challenges, shop sales and a speed scrap! I think don't only speak for myself when I say we, who could make it today to the forum, had a fantastic time. What's more, most of the challenges don't en until wednesday, so if you are interested, you can still participate in the forum.

Én még csak a speed scrap-en vettem részt, az eredmény megítélését a kedves olvasóra bízom. A 2009-es Mikulás reggelt örökítettem meg, ahogy a gyerekek megtalálták az ajándékaikat. Íme az eredmény:

So far I only participated in the speed scrap, to judge the result I leave to my kind reader. I made a page about Santa Claus morning, 6th of December, 2009, how the children found their presents. Here is the result:

Nincsenek megjegyzések: