2011. március 20., vasárnap

Élő video scrap 2. / Live video scrap 2.

Péntek este újra összejöttek a csajok a Skype körül, és ismét együtt alkottunk. Most is mindenki hozzáadott egy felraknivalót, de az alapot Judit ötlete adta meg, miszerint legyen az oldalon egy fotó saját magunkról. A legnagyobb nehézséget az a feladat okozta, hogy legyen az oldalon egy tárgyfotó is.Az én oldalam ilyen lett.

Friday evening the girls gt together again around Skype and we got creative again. Again each one of us said something to pout on the page but this time the main stream was given by Judit who told us to put a picture of ourselves on the layout. for me the most difficult task was the one where you had to use a photo ofa an object too. In the end my layout turned out like this:

Felhasznált anyagok:

Háttér papír: ViVa Artistry - Spring love
Virág: Friendly scrap - Nice day
Maszk: Dreamers Magic Designs - Masks sample
Cím: Sabee - Ilyen vagyok most WA
Idézet: Yantra-art - Csoda

 A nagy fényképet magamról készítettem 3 nappal Dani születés előtt (éljen az önkioldó!), csak a pocim nem nagyon látszik az oldalon. Így viszont talán érthető, hogy az én tárgyfotóm a kiságy lett.

I took the big picture myself 3 days before Dani was born (long live the self-timer!), only my tummy doesn't show on the layout. But maybe knowing this can help you understand why my object is the cot.

Nincsenek megjegyzések: