2009. május 6., szerda

Pötty Parádé

Nos, hát akkor íme az első igazán scrap-es bejegyzés. A Scrapbook.hu közössége a Scrapbook napok keretében belekezdett egy blog vonatba. Először úgy gondoltam, nem fogok beszállni, hiszen még csak most kezdtem a scrapbookozást. Aztán egyik nap megszállt az ihlet, és lett néhány ötletem. Aztán következő nap rájöttem, hogy nem lesz időm, és megint letettem róla. Végül tegnap délután úgy döntöttem, hogy a büszkeségemnek irtó sokat ártana, ha nem valósítanám meg a terveimet (az életben is az az egyik legnagyobb hibám, hogy csak tuti terveim vannak, de semmit nem viszek végig - gondoltam, valahol el kell kezdeni...), így nekiültem, és, ugyan csak nagyon mini készlettel, de hozzájárultam én is a közös munkához. Nagyon kezdetleges lett, kicsi is, de az enyém! :-)

Well, let's see the first real scrappy post. In celebration of the 2009 Scrapbook days the community of scrapbook.hu started a blogtrain. At first I thought I'm not going to participate since I've just started scrapbooking. but then one day something came over me and I suddenly had a few ideas. The next day I realized I'm not going to have enough time for this so I gave up again. Finally yesterday afternoon I decided that it would do a lot of harm to my pride if I didn't work out my ideas (one of my biggest faults in life is actually having great plans but never finishing anything - I thought I had to start somewhere...), so I sat down and although it became only a mini-kit I still contributed to the collaboration. It soooo beginner's stuff, it is also very small but it's still mine! :-)

Tehát fogadjátok szeretettel a Pötty Parádét!

So here is Spot Parade!


Az én részem: / My part:



Letöltés / Download:
4shared
MediaFire

Letöltés indul - íme az állomások:

Start downloading - here are the stations:

Altalena
Ancsika
Ányi
Icka
Eralilla
Maja - itt vagy most / here you are
Moncsi
Osli
Secima
Szrjudit
Timo
Veka

A scrapbook.hu oldal freebie készletét Gigi készítette, letölthető a scrapbook.hu galériájából.

The freebie kit of scrapbook.hu was made by Gigi and can be downloaded from the Gallery of Scrapbook.hu.

Indulhat a játék második része, a kihívás! Csatlakozz te is a Scrapbook napok eseményeihez a scrapbook.hu fórumán!

Now you can start the second part of the game, the challenge! Join the happenings of the scrapbook days on the Scrapbook.hu forum!

4 megjegyzés:

altalena írta...

Szia Maja! Itt válaszolok a Google Translate kérdésedre!
1. http://translate.google.com/translate_tools?hl=hu
Erre az oldalra rámész, és a HTML kódot kimásolod. 2. Blogban: Testreszabás/ modulok/ HTML/Javascript elem beállításai...most már csak be kell illeszteni a kódot és mehet:)
Remélem sikerül, ird meg hogy ment:))

altalena írta...

Micsoda szuper pöttyös papírok, már töltöm is:)

Rucola Designs írta...

Nagyon ügyes vagy, gratulálok! Szuper, hogy bele mertél vágni! Töltöm ám! :)

T írta...

Elsőre nem is rossz! Töltés indul!!