2009. június 8., hétfő

100% nyár

Hosszú kihagyás után egy újabb blogrollal jelentkezem. Osli indította a Scrapbook.hu fórumán. Majdnem kimaradtam belőle különböző személyes okok miatt (röviden jellemezve: szétesőben vagyok), de volt olyan kedves Osli, hogy megengedte, hogy még csatlakozzak. Ezen események magyarázzák, hogy a közös előnézeti képen nem vagyok rajta. De nem is baj, hiszen igazából én nem is egy kitet készítettem, csak egy elemet öt színben. Számomra végülis a lényeg az volt, hogy részt vegyek. Legközelebb megpróbálok majd többet dolgozni a dolgon, de addig még sok tanulnivalóm van.

After a long break I've come with a new blogroll. Osli started it on the forum of Scrapbook.hu. I almost missed it because of personal reasons (to put things short: I'm kind of falling apart), but Osli was kind enough to let me join. These happenings explain why I'm not on the big preview. But I don't mind since I havn't made a real kit, only one element in five colours. After all the main thing for me was to participate. Next time I'll try to work more on my part but I still have a lot to learn 'till then.

Jöjjön hát a 100% nyár!

So let's see 100% summer!


Az én részem egy egyszerű kör alakú úszóguminak szánt elem 5 színben, és kétféle perspektívából. Inkább csak kísérletezgetés az egész.

My part is intended to be a simple circle buoy element in 5 colours and from two perspectives. It is rather just experimenting. 

Letöltés / Download:
4shared
MediaFire

És íme a többi rész letölthetősége:

And here are the other stations:

Altalena
Ányi
Eralilla
Icka
Janka
Kovaxka
Kriszta
Moncsi
Osli
Sabee
Secima
Simsi
SzrJudit
Timo
Maja - itt vagy most / here you are

6 megjegyzés:

Secima írta...

De jó ötlet volt egy ilyen készlet! Az oldalam már majdnem készen van, de megoldom, hogy ezek közül is kerüljön rá valami. :))

Unknown írta...

Szerintem is nagyon ötletes, jó gondolat! Köszi :)

RosieB írta...

this is lovely! thank you :)this is lovely! thank you :)

eralilla írta...

Letöltöttem én is! Köszi!

Ányi írta...

Szia Maja! Jó vagytok, minden oké? Rég 'láttalak'!

eralilla írta...

Szia Maja! Kicsit eltűntél. Remélem nincs semmi gond. A blogomon van számodra egy kis meglepim a mai bejegyzésnél. Kukkants be!