2009. június 29., hétfő

A nagy Levin - blogtrain

Újabb blogtrainben vettem részt, ezúttal Krissz és jociandi kezdeményezésére, a CEWE kezdőknek és haladóknak oldalán. Nagyon köszönöm az ottani hozzászólásokat, amiket a galériában az előnézeti képekre kaptam, örültem mindegyiknek. Sajnos csak most jutottam gép elé, ezért vagyok én az utolsó, aki feltölti, és ezért mindenkitől bocsánatot kérek. De lényeg, hogy azért felkerült végre!

I've participated in a blogtrain again. This time Krissz and jociandi started it on the CEWE photobook page. I thank everyone for the remarks you all made in the gallery for my preview picture.Unfortunaltely I only got to the computer now so i1m the last to upload and for this I'm sorry. But the important thing is that it is up at last!

A készlet hatalmas, a résztvevők hála Istennek sokan vannak, de aki letölti, egy csodálatos receptkönyvet, vagy sok-sok csodálatos receptoldalt "főzhet ki" az összegyűjtött hozzávalókból. Íme hát a fantasztikus készlet előnézete.

The kit is huge, and thank God there are many participants. Those of you who download it all will be able to "cater"many many beautiful recipe pages from the collected goodies. So here is the preview of this fantastic kit.

Az én részem így néz ki: / My part looks like this:


Letöltés/Download
4shared
MediaFire

A vonat állomásai pedig a következők (vigyázat, jó hosszú!):
The stations of the train are as follows (careful, it is very long!):

Adamkoe
Altalena
Ányi
Arenn
Beszteri
Giny
eagleszem
Eralilla
Icka
Jociandi
Kata (Rainbow)
Kovaxka
krisssz
Kriszta
Maja - itt vagy most :-) / here you are :-)
Moani
Noncsi
Osli
Secima
Shel
Szőlő
SzRJudit
Sztrega

Kellemes főzőcskézést! / Bon appetit!

8 megjegyzés:

jociandi írta...

Köszönöm, vittem!

Secima írta...

Köszönöm, már le is töltöttem. :)))

krisssz írta...

Köszi, már le is töltöttem:))

Rucola Designs írta...

Töltöm is már, köszi! :)

Névtelen írta...

Bonjour,
Merci BEAUCOUP !! Vos embellissements sont très beaux !
C from Paris :)

Kriszta (hozak) írta...

Köszönöm, nagyon klassz dolgokat készítettél.

icka írta...

Szia Maja! Bocs, de csak most olvastam az üzidet! Nagyon aranyos vagy és köszi, hidd el nagyon örülök neki, mindenért ami ebben a "kis közösségben" zajlik őszintén odavagyok. Lassan én már 8 éve itthon vagyok a két gyerekkel(kis megszakítással) és minden emberi gesztus úgy kell, mint egy falat kenyér!(csak azért írom, mert volt erről szó az utóbbi időben veled kapcs. is)Mégegyszer köszi!!!!!

eralilla írta...

Letöltöttem! le a kalappal, ezek a körbevágások nem lehettek egyszerűek. Köszi!