2011. január 23., vasárnap

Ajándék oldalak / Gift LOs

Feltámad az SB.hu! Annyira örülök, úgy tűnik, hogy a fórum ismét megtelik élettel. Ennek egyik jele volt, hogy ismét játszottunk egy Kép egymásnak játékot. Ebben a játékban a játékosokat véletlenszerűen sorba rendezik, és minden játékos küld egy fényképet a sorrendben előtte levőnek, aki készít ezekből a képekből egy oldalt az illetőnek.

SB.hu is awakening! I'm so happy, it seems the forum is filling up with life again. One of the signs was that we played a Picture to each other game. In this game the participants are put in a random order. After that each participant have to send a photo to the one before them. That person has to create a LO for the person who sent the picture.

Hihetetlen szerencsém volt, az én fényképemből Janka készített oldalt. Küldtem neki mindhárom gyerekről egy szettet, hogy válassza ki ő, melyikből készít oldalt. Ő viszont úgy döntött, inkább olyan oldalt kapok, amelyiken mindhárom gyerek rajta van. És ezután alkotott egy csodát. Ami azóta a laptopom asztalát díszíti. Így amikor bekapcsolom, eleve egy óriási mosollyal ülök le a gép elé. Íme az oldal:

I was really lucky, because I got a LO from Janka. I sent her a set of pictures from each of my children, so that she could choose of which to make a LO. However, she decided to create a LO for me about all three of them. And then she created a miraclous page. I've put it on the desktop of my laptop so that when I turn it on I sit down with a big smile. This is her page:


Nagy ijedtségemre nekem pedig Gigi képeiből kellett oldalt készítenem. Nagyon izgultam, de végül nagy nehezen elkészültem, és Giginek tetszett is, amitől persze megkönnyebbültem. Íme az én alkotásom egy szép délutánról:

The scarier part was that I had to make a layout for Gigi. I was very anxious but in the end I finally finished it and Gigi liked the result wich was a great relief for me. This is my creation about a beautiful afternoon:

Felhasznált anyagok / Used items:
Piros papír / Red paper: Here a scrap, there a scrap - It's a boy thing Blogtrain
Kék papír / Blue paper: Noncsi Scrap - Kindy world Blogtrain
Sárga papír és gombok / Yellow paper and buttons: Sabee és Janka - Friends Forever
Varrás / Stiches: Boyingopaw - Stitch brush
Gémkapocs / Paperclip: The Prissy Pixel - Tomboy Spring
Címbetűk / Alpha: Memories by Digital Design: Fall Flea Market Alpha

Legközelebb játssz te is velünk! / Come and play with us next time!

1 megjegyzés:

altalena írta...

Maja, csodálatos oldalt kaptál Jankától és a Giginek készült oldalad is nagyon tetszik! A szép erős színei, a fotók ... annyira vidám lett:)